Baranjska domáca klobása - Belje 250 g
Domáca klobása údená na bukovom dreve z oblasti "Baranje" v Chorvátsku. Tradičná receptúra, starostlivo vybrané suroviny, špecifický spôsob a dlhoročne overený recept výroby sú zárukou maximálneho potešenia chuti a hlavne kvality klobásy "BARANJA".
BELJE je veľmi známy dlhoročný výrobca potravinárskych výrobkov v Chorvátsku. Od r. 1697 sa neustále rozvíja, modernizuje a napreduje. Svedčia o ňom i mnohé ocenenia a uznania na domácom i medzinárodnom trhu. Z najznámejších výrobkov to sú: Baranjski kulen kobasica, ABC čerstvý smotanový syr/namaz, mliečne výrobky Kravica Kraljica, vína Belje,...
Ich misiou je pestovať, rozvíjať sa a prinášať na trh i váš stôl chuť, vôňu a kvalitu.
Pokiaľ obľubujete mäsové údené výrobky, potom je Baranjska klobása tou pravou pre vás. Nech sa páči..
OBJEDNAJTE si u nás aj "CHLADIACU vložku" z ponuky - špeciálny vankúšik doslova pre prepravu potravín, chladeného/mrazeného tovaru a pre zachovanie kvality. Pokiaľ si ju u nás zakúpite, my vám ju automaticky zmrazené pribalíme k tovaru, dôkladne zabalíme a takto doručíme.
Hmotnosť 250 g
Zloženie:bravčové mäso, jedlá soľ, korenie, antioxidant izoaskorbát sodný, konzervačná látka dusitan sodný, štartovacia kultúra. Jedlý povlak pochádzajúci z hovädzieho kolagénu.
Sušením 160 g čerstvého bravčového mäsa sa získalo 100 g produktu.
Balené v kontrolovanej atmosfére.
Skladujte pri teplote do +8 °C.
Vyrobené v Chorvátsku.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.