Belje Slanina údená domáca - plátky 100 g

Tradičný domáci a chutný výrobok z chýrnej oblasti "Baranja". Slanina sa údi na bukovom dreve na otvorených ohniskách podľa tradičného dlhoročného postupu, ktorý sa používa v miestnych sedliackych udiarňach v Slavónii a Baranji.

Celá výroba prebieha ručne, preto sú znalosti, ktoré sa odovzdávajú z generácie na generáciu tak mimoriadne dôležité.

Tento proces poskytuje príjemnú vôňu a charakteristické sústo. Zoznámte sa a okoštujte, slanina je výborná a veľmi obľúbená v Chorvátsku.

Sme veľmi radi, že vám ju môžeme ponúknuť i tu na Slovensku. Budete určite milo prekvapení.

Výrobca "BELJE" odštartoval výrobu v Chorvátsku už v r. 1697. V synergii technológie, ekológie, tradície s jasným zámerom a heslom "z poľa na stôl“ sa prírodné suroviny premieňajú na známe produkty potravinárskeho priemyslu Belje. Ich chute sú uznávané na domácom i medzinárodnom trhu, o čom svedčia početné ocenenia a uznania.

OBJEDNAJTE si u nás aj "CHLADIACU vložku" z ponuky - špeciálny vankúšik doslova pre prepravu potravín, chladeného/mrazeného tovaru a pre zachovanie kvality. Pokiaľ si ju u nás zakúpite, my vám ju automaticky zmrazené pribalíme k tovaru, dôkladne zabalíme a takto doručíme.

Skladom
Kód: 2849
€3,79 –10 % €3,39 €2,83 bez DPH
slninka
€3,79 –10 %
Meno Produktu:
Baranja slaninkový rez.
Čisté množstvo:
100 g
Ingrediencie / zloženie:
bravčová slanina, jedlá soľ, cukor, antioxidant: E301, konzervant: E250.
Ďalšie informácie:
Trvalo konzervovaný mäsový výrobok. Údené na bukovom dreve. Zaručene bez LEPKU a SÓJE, umelých farbív, zvýrazňovačov chuti. Sušením 152 g bravčovej slaniny sa získalo 100 g produktu. Balené v kontrolovanej atmosfére.
Podmienky skladovania:
Skladujte pri teplote do +4 °C. Otvorený výrobok uchovávajte v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
Krajina pôvodu (miesto pôvodu):
Chorvátsko. Krajina pôvodu bravčového mäsa: EÚ.
Výrobca:
Belje plus doo, Svetog Ivana Krstitelja 1a, 31326 Darda, Chorvátsko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: