ČARLI Classic - prostriedok na umývanie riadu jablkový 450 ml

Tekutý čistiaci prostriedok na ručné umývanie riadu.

Čarli Classic s vôňou jabĺk má Dermatologicky testovaný certifikát, je biologicky odbúrateľný a pH neutrálny, nebol testovaný na zvieratách. Jeho špeciálne zloženie s bohatou aktívnou penou umýva a silne odmasťuje všetky druhy riadu a zároveň sa stará o ruky. Utieranie po umytí nie je potrebné.

Skladom
Kód: 3055
€1,89 €1,54 bez DPH
Beige Minimalist Mood Photo Collage
Akcia
Čisté množstvo:
450 ml
Ingrediencie / zloženie:
5-15 % aniónovej povrchovo aktívnej látky; <5% amfotérna povrchovo aktívna látka, neiónová povrchovo aktívna látka; doplnkové látky: Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone, 2-Bromo-2-nitopropan-1,3-diol, vonná látka.
Čas použiteľnosti:
3 roky od dátumu výroby. Dátum výroby vytlačený na obale.
Návod na použitie:
Vytlačte 1-2 trysky (4 ml) čistiaceho prostriedku do 5 l vody. Po umytí riad opláchnite vodou. Po každom umytí si umyte ruky v čistej vode. Ľudia s citlivou alebo poškodenou pokožkou musia prísne dodržiavať pokyny na dávkovanie a vyhýbať sa dlhodobému kontaktu rúk s roztokom čistiaceho prostriedku.
Podmienky skladovania:
Výrobok skladujte v originálnom, dobre uzavretom obale pri teplote 5-25 °C. Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením.
Krajina pôvodu (miesto pôvodu):
Chorvátsko
Výrobca:
Meteor Grupa-Labud doo Radnička cesta 173 r, 10000 Záhreb, Chorvátsko

UPOZORNENIA

Spôsobuje silné podráždenie očí. Môže spôsobiť alergickú reakciu na koži (2-Metyl-2H-izotiazol-3-ón). Ak je potrebná lekárska pomoc, ukážte nádobu alebo etiketu. Uchovávajte mimo dosahu detí. Pred použitím si prečítajte štítok. Noste ochranné rukavice. PRI KONTAKTE S OČAMI: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak ich nosíte a ak sa dajú ľahko vybrať. Pokračujte vo vyplachovaní. Ak podráždenie očí pretrváva: vyhľadajte lekársku pomoc/pomoc. Zneškodnite obsah/nádobu v súlade s národnými predpismi.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: