Lino Rižolino Podravka 150 g
Lino Rižolino je obilninová kaša špeciálne upravená pre bábätká od 4 mesiacov. Jemné ryžové vločky bez pridaného cukru sa zmiešajú s materským alebo umelým mliekom a okamžite sa premenia na výživné a vyvážené jedlo. Sú zdrojom železa a siedmich vitamínov potrebných pre zdravie a vývoj detského organizmu (B1, B2, B6, C, E, niacín a kyselina listová).
Ryža je ideálna na zavedenie doplnkového jedla, pretože je ľahko stráviteľná, má jemnú chuť a je dostatočne výživná, aby poskytla všetku potrebnú energiu.
Aj bábätká a detičky môžu mať svoju pochúťku.
- + 4 mesiace
- obsahuje 7 vitamínov
- jedna porcia rizolínu obsahuje 62 % odporúčaného denného množstva železa
- pripravuje sa s mliekom
- bez pridaného cukru
PRÍPRAVA:
V 1,7 dl (170 ml) prechodného mlieka, pripraveného podľa návodu výrobcu, rozmiešame 5 veľkých lyžíc (20 g) vločiek a chutné jedlo je hotové. Jedlo môžete pripraviť aj s materským mliekom alebo mliekom, ktorým je dieťa bežne kŕmené. Vždy ponúknite dieťaťu čerstvo pripravené Rižolino ako náhradu jedného mliečneho jedla. Je dôležité dodržiavať pokyny na prípravu jedla! Skladujte na suchom mieste pri izbovej teplote! Obsah otvoreného vrecka spotrebujte do troch týždňov. Po použití vrecko a škatuľku pevne uzavrite. Spotrebujte najlepšie do dátumu vytlačeného na spodnej strane obalu. Balené v kontrolovanej atmosfére. Pripomienka: Neohrievajte kašu v mikrovlnnej rúre z dôvodu rizika prehriatia. O hygienu detských zúbkov sa pravidelne starajte. Dojča môže určitý druh jedla odmietnuť až desaťkrát a potom ho prijať, preto buďte trpezliví pri zavádzaní nových príkrmov. Odporúčaná teplota jedla pre vaše dieťa je 35 až 37 °C.
Hmotnosť 150 g
Ingrediencie:
ryžová krupica 99%, vitamíny (tiamínmononitrát, riboflavín, pyridoxín hydrochlorid, kyselina L-askorbová, DL-alfa-tokoferolacetát, kyselina listová, nikotínamid), pyrofosfát železa Uvedené zložky v internetovom obchode sa môžu líšiť od tých na obale.
Výrobca: Podravka dd Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica
Krajina pôvodu: Chorvátsko
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.