Vinobran Šafram 10 g

Vinobran sa už od stredoveku používal ako konzervant do vín, ale aj na nakladanie zeleniny.

Používa sa na zastavenie varu, zachovanie farby ovocia a zeleniny a zabránenie procesu tmavnutia počas spracovania. Účinne ničí baktérie, kvasinky a plesne.

Skladom
Kód: 3049
€0,49 €0,41 bez DPH

Hmotnosť 10 g

Zloženie: disiričitan draselný (E224).

Vo vínach sa používa v množstve menšom ako 10 g na 100 l vína. Pri ovocí je odporúčané množstvo 2,5 g na 5 litrov tekutiny. Hrozno sa rozpustí v studenej vode. Nepridáva sa tam, kde sa predpokladá následné prirodzené okyslenie kvasením. Zabraňuje kvaseniu, pretože zabíja baktérie.

 

 
Podmienky skladovania:
Skladujte na suchom a chladnom mieste.
Krajina pôvodu (miesto pôvodu):
Maďarsko
Balí a/alebo dodáva:
Šafram doo, Oranice 118, 10000 Záhreb, Chorvátsko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: